Matamata: Ua valea leona ina ua agavaa le faletua o QB David Blough mo le semifinal o le Olimipeka

Ua sauni atoatoa le Detroit Lions mo le vaitau o le 2021 i lalo o le taitaiga a le faiaoga ulu fou, ae o nisi o sui o le au na faʻaalu se taimi i le po o le Aso Faraile e taulaʻi uma ai lo latou mafaufau i le Olimipeka.Na latou faia lenei mea e faʻaalia ai lo latou lagolagosua i taʻitoʻalua a latou au.
Ina ua mae'a le latou toleniga lona tolu i le tolauapiga, sa potopoto le au ta'alo a le Liona ma faiaoga i le latou potu tifaga e matamata ia Melissa Gonzalez, le faletua o Tokyo Olympic quarterback David Bluff, i le 400 mita Le taaloga i luga o le pa.Na aga’i atu Gonzalez i le semifinal ma le ‘ai e 55.32, ma fa’amauina ai se matati’a a le atunu’u Colombian.
Na fa'asoa e le Liona se ata mata'ina i le taeao o le Aso To'ona'i na fa'aalia ai le fa'avalevalea o Blough ma le isi vaega o le 'au i mea na ausia e Gonzalez.
O Blough, o le na faamanatuina lona 26 tausaga i le Aso Toonai, na ia fai mai e leai sana meaalofa sili atu nai lo lenei.
"O le meaalofa sili lea o le aso fanau e mafai ona e maua i ona tafatafa," o le tala lea a Blough e ala i le ESPN's Eric Woodyard.“O lea la, matou te matua fa’afetai lava.”
Gonzalez na fanau ma tausia i le Iunaite Setete, ae ona o lona tama e lua sitiseni, o ia e fai ma sui o Kolomupia i Tokyo.Blough ma Gonzalez na auai i le aoga maualuga a Creekview i Carrollton, Texas.
O le a taumafai nei Gonzalez e ausia le 400m hurdles final.E mafai ona tatou vaai faalemafaufau i le uiga o le Liona pe a manumalo i le pine auro.
Maua tala fou ma tala, fa'atatau i lau ta'aloga e te fiafia iai ma au.imeli i aso uma.Saoloto e faavavau!


Taimi meli: Au-03-2021