O le mafua'aga o le vave fa'aleagaina o pa'u ta'amilosaga ta'ape

O le a le mafua'aga o lenei vave fa'aleagaina o pa'u ta'avale ta'amilosaga?O le faatonu o loʻo mulimuli mai o le a taʻuina atu ia te oe mafuaʻaga autu mo le vave toilalo o lenei mea faʻapipiʻi taʻavale uila:

1

(1) O le maaa o le mama amo e le fetaui ma le maaa o le uila.O le maaa o le mama totonu e sili atu le maualuga nai lo le taʻavale, lea e faʻaleleia ai le gafatia o le taʻavale mama i totonu e alu ese ai le pito ma lolomi i totonu o le uila.

 

(2) O le faʻafesoʻotaʻi i le va o le taʻavale ma le taʻavale o le taʻavale taʻavale i lalo o le tulaga o le leai o se uta o se fesoʻotaʻiga laina.Talu ai ona o le auala tuuga mama i totonu e eleele ma tuua, o le fesoʻotaʻiga i le va o le uila ma le uila e suia mai le fesoʻotaʻiga laina i le fesoʻotaʻiga laina.Feso'ota'iga fa'atatau.O le mea lea, pe a galue le faʻamau, o loʻo faʻapipiʻiina ona taʻavale i se faʻamalosi tele, e mafua ai le faʻalavelave mamafa.Pe a sili atu le mamafa o le sele i le tapula'a vaivai o meafaitino, e tupu le ta'e vaivai.Faatasi ai ma le gaioiga o le utaina o le taamilosaga, o ta'eta'e vaivai e sosolo i luga o tuaoi o saito ma fausia ai le spalling, lea e oʻo atu ai i le vave vaivai o le paʻu.

 

(3) O le pito olo o le taʻavale taʻavale o loʻo i totonu o le taʻaloga taʻavale e mafua mai i le le talafeagai o le fetuunaiga o le tulaga faʻapipiʻi o le taʻavale ma le uili olo i le taimi o le olo mulimuli o le taʻavale mama i totonu, poʻo le vaapiapi filifilia o le uili faʻaiʻu. lautele.

Mai le au'ili'iliga i luga, e mafai ona iloa ai o le tapered roller bearings iinei ua le manuia ona o le pito na totoe i luga o le taamilosaga mama i totonu i le faagasologa o le oloina o le mama totonu.O le mea lea, i le faagasologa o le oloina o le taʻavale mama i totonu, e tatau ona filifilia lelei le lautele o le uili olo ma le tulaga faʻapipiʻi o le taʻavale mama i totonu ma le uili olo e tatau ona saʻo e aloese ai mai le faʻatupuina o le pito i totonu o le taʻavale, o lea. aloese mai le vave toilalo o le ave.

 

 


Taimi meli: Sep-13-2021