E tele fa'afitauli o lo'o fa'aalia i le fa'agasologa o le fa'amomoliina

O le lelei o le faʻaogaina o tekonolosi o le a aʻafia tonu ai le faʻaogaina o le faʻatinoga o bearings.O le mea lea, o le tele o tagata e tele fesili e uiga i le faʻaogaina o tekinolosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o a faʻafitauli i le faʻaogaina o tekinolosi o paʻu laiti ma feololo?O le a le a'afiaga o le fa'amalosia o le lelei i le fa'atinoina o le fa'amomoli?O a itu o lo'o fa'aalia i le fa'aleleia atili o le fa'aogaina o tekonolosi?Sei avatu ia te oe se tali auiliili.

O faʻafitauli o loʻo iai nei i le faʻaogaina o tekonolosi o laʻititi laʻititi ma feololo e masani ona aofia ai:

(1) Ona o le aafiaga umi o le alamanuia "faalagolago i le malulu ma le vevela" mafaufauga, o le tulaga faaleaganuu o tagata faigaluega i le fale gaosi oloa e masani ona maualalo: faatasi ai ma tulaga le lelei o galuega ma siosiomaga faigaluega, latou te manatu e pei o a o iai lo latou malosi, latou te lē iloa o le faia o se faiga faapitoa.O lona lelei e iai sona aafiaga tele i le tauaveina o le ola.

(2) O le fua o atinaʻe o loʻo faʻatinoina i le faʻaogaina o le paʻu e masani lava ona laʻititi, ma o le maualuga o le faʻaogaina o tekinolosi e le tutusa, ma o le tele o pisinisi laiti ma feololo o loʻo i ai pea i le tulaga o le faʻatonutonuina o le faʻamalosi.

(3) E masani ona faʻaleleia e kamupani faʻamalosi le auala faʻavevela ma faʻaogaina le faʻavevelaina o le faʻavevela taimi, ae naʻo latou tumau i le tulaga o le faʻamafanafanaina na o uʻamea.Latou te leʻi iloa le taua o le faʻamafanafanaina lelei, ma e leʻi i ai i le alamanuia se faʻalapotopotoga faʻapipiʻi faʻasolosolo taimi.Faʻamatalaga faʻapitoa, o loʻo i ai se tulaga lamatia sili ona lelei.

(4) O meafaigaluega faʻagasologa e masani ona faʻaogaina le fesoʻotaʻiga faʻasalalau: faʻaogaina o le tusi lesona, o mea a le tagata e iai se aafiaga tele, le lelei o le tulaga lelei, e pei o le gaugau ma le gaugau, faʻasalalau tele, le lava o meafaitino, faʻavevelaina, faʻafefe, susu susu, ma isi.

(5) Ona o le faigata o le siosiomaga galue o le faʻamaʻiina ma le gaosiga, e le o naunau tagata talavou e auai i ai.O faigata i le faʻafaigaluegaina o se faʻafitauli masani i totonu o pisinisi.O le fausiaina o pisinisi e sili atu ona faigata, lea e avea ma luʻitau tele i le faʻaogaina o masini ma le faʻaleleia o faʻamatalaga.

(6) E maualalo le gaosiga o le gaosiga, o le tau o le gaosiga e maualuga, o le atinaʻe o loʻo i totonu o se faʻalapotopotoga faʻanatura maualalo, ma o loʻo faʻaleagaina le siosiomaga.

图片1

O a ni a'afiaga o le fa'amalosia o le lelei i le fa'atinoina o le fa'atinoina?

(1) Network carbide, saito tele ma streamline o forgings: aafia ai le ola vaivai o le tauaveina.

(2) Fa'ailogaina o ta'eta'ei, fa'avevelaina, ma le fa'amumu tele: e matua a'afia ai le fa'atuatuaina o le fa'amomoli.

(3) Fa'atupuina le tele ma le sa'o fa'atusa: e a'afia ai le fa'aautomatika o le fa'aliliuina o gaioiga ma le fa'aogaina o meafaitino.

(4) Gaosia lelei ma masini: A'afia le tau o le gaosiga ma le tulaga lelei o le faʻaogaina.

O a itu o lo'o fa'aalia i le fa'aleleia atili o le fa'aogaina o tekonolosi?E tele lava ina atagia i itu e lua.

tasi o le faʻaleleia o tekinolosi meafaitino, ma le isi o le suiga o le faʻaogaina o masini.

Su'iga ma fa'aleleia mea fa'atekonolosi;fa'aleleia tulaga masani: e fa'aalia i vaega nei.

(1) Faʻagasologa faʻafefeteina: faʻafefeteina gaogao.

(2) Faʻateleina le faʻatonutonuina o elemene o totoe o loʻo afaina ai: mai le 5 i le 12.

(3) O faʻailoga autu o le okesene, titanium content, ma le DS inclusion control approach pe oʻo atu i le tulaga maualuga faavaomalo.

(4) Faʻaleleia atili i le tutusa: O le vavaeeseina o vaega autu e faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le taʻavale ma le faʻaogaina o le faʻamafanafanaga, pulea le vevela o le taʻavale ma le faʻamafanafanaina o le auala, faʻamaonia le faʻaleleia faalua (faʻamamaina o fatu austenite ma vaega carbide), ma faʻaleleia le tulaga o fesoʻotaiga carbide.

(5) O le fua faatatau agavaa o fasi pepa carbide ua matua faʻaleleia: o le tuʻuina atu o le vevela e faʻatonutonuina, faʻateleina le faʻasologa o taʻavale, ma faʻamaonia le maualuga o le vevela taimi faʻafefeteina.

(6) Faʻaleleia atili le faʻaogaina o le lelei o le uʻamea: Ua matua faʻaleleia le maualuga o le pasi o faʻamafanafanaga faʻaletino.

Fausia suiga otometi:

1. Saosaoa maualuga forging.Otometi faʻavevelaina, faʻapipiʻiina otometi, faʻafeiloaʻi otometi e ala i le manipulator, faʻapipiʻiina otometi, tuʻi faʻafuaseʻi ma teteʻa, iloa vave faʻamalosi, saoasaoa e oʻo atu i le 180 taimi / min, talafeagai mo le fausiaina o le tele o mea laiti ma feololo ma vaega taʻavale: o le lelei o le maualuga. -saosaoa faiga forging o loʻo atagia I vaega nei.

1) Lelei.Tulaga maualuga o le masini ma maualuga le gaosiga lelei.

2) Tulaga maualuga.O fa'ailoga e iai le sa'o maualuga o masini, fa'aitiitia alauni o masini, ma fa'aitiitia otaota o mea mata;forgings e lelei le totonugalemu ma streamlined tufatufaga e faʻaleleia e faʻaleleia le malosi o le aʻafiaga ma le ofuina o le teteʻe, ma e mafai ona sili atu nai lo le faaluaina le ola o le tauaveina.

3) Otometi le togiina o mea i le ulu ma le siʻusiʻu: aveese le vaega tauaso ma faʻaiʻu paʻu o le asiasiga pa.

4) Fa'asaoina o le malosi.Pe a faatusatusa i faiga masani, e mafai ona faasaoina le malosi e 10% ~ 15%, faasaoina mea mata e 10% ~ 20%, ma faasaoina punaoa vai e 95%.

5) Puipuiga.O le faʻagasologa faʻasolosolo atoa e maeʻa i se tulaga tapunia;o le faagasologa o le gaosiga e faigofie ona pulea, ma e le faigofie ona maua vai tineia ta'eta'ei, fefiloi ma overburning.

6) Puipuiga o le siosiomaga.E leai ni otaota se tolu, e mama le siosiomaga ma le pisa e itiiti ifo i le 80dB;o le vai malulu o loʻo faʻaaogaina i le taʻamilosaga tapuni, e maua ai le leai o se faʻamalo.

2. Fa'alava savali e tele nofoaga.Faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi vevela vevela: faʻamaeʻaina le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina, vavaeeseina, tuʻi ma isi faiga i luga o meafaigaluega tutusa, ma le faʻalava savali e faʻaaogaina mo le fesiitaiga i le va o faiga, lea e talafeagai mo le faʻaogaina o le tele o le faʻaogaina o le gaosiga: 10- 15 taimi/min.

3. Ua suia e robots tagata.E tusa ai ma le faʻagasologa faʻagasologa, e tele lomitusi e fesoʻotaʻi: o le fesiitaiga o oloa i le va o lomitusi e faʻaaogaina ai le robot fesiitaiga: talafeagai mo paʻu feololo ma lapopoa poʻo le gaogao gaogao gaogao: taamilosaga gaosiga 4-8 taimi / mino

4. E suitulaga tagata.Toe faʻafouina le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi o loʻo i ai nei, faʻaaoga manipulators faigofie e sui ai tagata i nisi o nofoaga, faʻaogaina faigofie, maualalo tupe faʻafaigaluega, ma talafeagai mo suiga otometi o pisinisi laiti.

图片2


Taimi meli: Mati-29-2021