Puipuiga mo bearings insulated i le taimi o le tausiga afi

I aso nei, o le saoasaoa o le atinaʻeina o le alamanuia eletise o loʻo faʻavavevave ma vave, ma o le faʻaaogaina o bearings faʻapipiʻiina ua faʻateleina ma sili atu ona taatele.Ona o ona mea faʻapitoa, o faʻamalo faʻapipiʻiina e talafeagai mo afi ma afi, aemaise lava i afi faʻaliliu taimi.O la matou kamupani o loʻo faʻatinoina tele i bearings insulated mo le tele o tausaga ma o loʻo i ai se malamalamaga mauoa i bearings insulated.E tele mea e manaʻomia ona faʻalogo i ai pe a faʻaaogaina paʻu faʻafefe i totonu o afi, aemaise lava pe a toe faʻaleleia afi.O le kamupani faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o loʻo mulimuli mai o le a faʻafeiloaia oe i le puipuiga o paʻu faʻafefe pe a toe faʻaleleia afi.

E masani lava e lua auala mo le insulated insulation, tasi o le filifilia o bearings insulated, ma le isi o le filifili insulated potu tauave.

Bearings Insulated: E mafai ona vaevaeina bearings insulated i totonu o le mama mama, pito i fafo mama ma elemene taʻavale e faia i mea sima.O le ufiufi mama i totonu ma fafo mama ufiufi o loʻo faʻasalaina plasma e faʻapipiʻi ai mea sima i luga o le faʻamau.O lenei ufiufi e mafai lava ona faʻatumauina lona tulaga faʻapitoa faʻapitoa i totonu o se siosiomaga susu;a'o le sima mea ta'avale ituaiga tino insulated tauaveina, O le elemene ta'avale e faia i mea sima, ma o le sima mea ta'avale elemene insulated tauaveina e sili atu le gafatia tetee i le taimi nei, ina ia mafai ona lelei insulated.

Insulated potu tauave: E masani lava, o se ata PTFE o loʻo faʻaaogaina i totonu o le pu i totonu o le pito i lalo o le ufiufi e faʻapipiʻi i luga o le pu i totonu o le faʻamau e faʻafefe ai le faʻamau ma le pito pito i tua ma vavae ese le ala o le faʻaogaina o le taimi nei.

E tusa lava po o le a le ituaiga insulation ei ai ona lava lelei, o mea nei e tatau ona gauai atu i ai pe a toe faaleleia le insulated bearing o le afi.

1. Filifiliga ma le pulea o le faʻapalepale o le faʻalava ma le potu faʻapipiʻi o le faʻamaufaʻailogaina: e tatau ona faʻapipiʻi le faʻamau i totonu o le faʻamau e faʻamautu ai le fesuiaʻi suiga e aunoa ma se lagona o le poloka.Afai o loʻo i ai le faʻaogaina manino o le suiga, o lona uiga o le tele o le faʻamau e tele naua, ma e manaʻomia ona faʻaititia le faapalepale.Afai o loʻo faʻapipiʻiina le faʻaulu i totonu o le paʻu ma liliu i le lima, o loʻo i ai se lagona manino o le "oneone", atonu e le lelei le lapotopoto o le paʻu pe o le faapalepale o le paʻu e tele naua.

2. O le auala o le faʻapipiʻiina o paʻu faʻapipiʻiina: Talu ai o faʻamau faʻapipiʻi o ni oloa maualuga maualuga, o le faʻapotopotoga le lelei e mafai ona faigofie ona faʻaleagaina le taʻavale o le faʻamau ma mafua ai le faʻaleagaina o le ave.Ua faamanatu atu e le Kamupani Insulated Bearing i le aufaipisinisi ina ia faʻaogaina faʻailoga faʻapitoa pe a faʻapipiʻi bearings, ma aua le tuʻituʻi i latou i le loto.A oomi i totonu o le au, e na o le mama laitiiti e mafai ona faʻamalosi, ma pe a oomi le mama tele, naʻo le mama tele e mafai ona faʻamalosi.O le mamafa o le ea poʻo le mamafa o le hydraulic e tatau ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi le faʻaulu.O le pito i luga ma le pito i lalo e tatau ona i ai i se tulaga faalava i le taimi o lomitusi.Afai ei ai se faʻaoga, o le a faʻaleagaina le alavai o loʻo faʻauluina e le malosi, lea o le a mafua ai le pisa le masani i totonu o le bearing.

3. Puipuia o le faʻapipiʻiina o mea mai fafo: Pe a faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i luga o le rotor mo le paleni faʻamalosi, e faigofie ona ulufale i faila uʻamea na gaosia i le taimi o le paleni faʻamalosi i totonu o le faʻamau, o lea e sili ai le faʻatinoina o le paleni faʻamalosi aʻo leʻi faʻapipiʻi le faʻamau.Aua ne'i tu'u le suau'u po'o le ga'o i le potu fa'amau.Afai e tatau ona ufiufi, e tatau ona pulea lelei, ma e le tatau ona faaputuputu i totonu o le potu e ave ai.

4. Puipuia o le ele vali: O uiga o le ele vali e tele lava ina tupu i totonu o afi tapuni.O le leo o le afi e masani lava i le taimi o le faʻapotopotoga, ae a maeʻa se vaitaimi i totonu o le faleteuoloa, o le a faʻateleina le leo le masani o le afi, ma o le aveeseina o le faʻamau o le a mafua ai le gaosiga ogaoga.Fa'ailoga ele.E to'atele tagata o le a manatu o se fa'afitauli tau, ae o se fa'afitauli o le vali fa'amama.O le mafuaʻaga autu o mea faʻamaʻi e faʻafefe mai i le vali faʻamaʻi ua liua i mea faʻaleagaina i lalo o se vevela ma le susu, lea e faʻaleagaina ai le alavai o loʻo faʻaleagaina ona faʻaleagaina ai lea.O le fofo sili i le taimi nei o le filifilia lea o se vali faʻafefe lelei, ma faʻafefe mo se vaitaimi pe a uma ona faʻagogo aʻo leʻi faʻapipiʻi.

O loʻo taʻua i luga o puipuiga mo paʻu faʻapipiʻiina na faʻalauiloaina e le kamupani faʻapipiʻiina i le taimi o le tausiga o afi.Ou te faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe e galue lelei ma aumai se fesoasoani i lau pisinisi.E le gata i lea, afai e te manaʻomia bearings insulated, faʻamolemole valaʻau e faʻatonu a matou oloa.

图片1


Taimi meli: Oke-09-2021