Na manumalo le FAG i le 2021 Railsponsible Supplier Award

I le 2021 Berlin Railway Conference na faia i nai aso talu ai, na manumalo ai le FAG i le 2021 Railsponsible Supplier Award-"Climate Change and Circular Economy" mo lana 100% toe faaleleia o alavai axlebox bearings.

FAG tauaveina

O Dr. Stefan Spindler (taumatau), Pule Sili o Schaeffler Group Industrial Division, na maua le tusi faamaonia mai ia Dr. Levin Holle, Ofisa Sili o Tupe a Deutsche Bahn AG

O le 100% o le toe faaleleia o le railway axlebox bearings na saunia e le FAG e taua tele i tulaga tau le siosiomaga ma le tamaoaiga.O lenei 'au'aunaga e le gata ina atagia ai le fa'atekonolosi matua a le FAG i le toe fa'aleleia o ta'avale, ae fa'atasi ai fo'i le fa'aliliuina o fa'amatalaga sili ona maualuga ma tekonolosi masaga numera.

——CEO o Schaeffler Group Alamanuia Vaega

Stefan Spindler

Toe fa'aleleia o uta: fa'aitiitia tau ma fa'aitiitia le fa'aosoina o kasa

O le 100% toe faʻaleleia o le axlebox bearings e le gata ina faʻateleina le aofaʻi o le auai o taʻavale nofoaafi, ae faʻateleina foi le maila ma faʻaititia le carbon dioxide emissions.I le avea ai o se vaega o lenei auaunaga, o loʻo teuina foi e le FAG se faʻasoa o vaega mo le toe faʻaleleia.I lenei auala, i le faaopoopo atu i le tau sefe na aumaia e ala i le toe faʻaleleia ma toe faʻaaogaina, e faʻasaoina foi le tele o le taimi ona o le vave tuʻuina atu.

Pe a faatusatusa i bearings fou na gaosia, o le faʻaogaina o pusa axlebox toe faʻaleleia e faʻaaogaina ai punaoa ma maua ai le maualalo o le carbon emissions.Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se nofoaafi uta ma 80 taʻavale, lua locomotives ma 1,296 axlebox bearings, o lenei auala toe faʻaaogaina e mafai ona faʻaitiitia ai le 133 tone o le carbon dioxide, faʻasaoina le 481 MWh o le malosi ma le 1,767 kupita mita o le vai.

Fa'ailoga Fa'amatalaga Fa'amatalaga: Le Ki i Fa'atonu Fa'atekonolosi a le Setete

O le ki i le 100% toe faaleleia auaunaga o FAG bearings o le Data Matrix Code (DMC).O seti taʻitasi o axlebox bearings o le a togitogia i se code DMC tulaga ese i le taimi o le gaosiga.O le DMC code e mafai ona faʻaaogaina e maua ai faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le gaosiga, faʻagaioiga ma le tausiga o le oloa i lona olaga atoa, ma faʻatupuina ai se masaga numera numera.

FAG tauave.1


Taimi meli: Oke-19-2021