Siaki le sa'o o le su'esu'eina o tupe maua a le maketi, sea o tupe maua a le kamupani, fa'asologa o le lalolagi i le 2027 |lipoti ma fa'amaumauga

Pisinisi saʻo o vaega taua o masini masini ma e faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese.I le fa'alauteleina o le alamanuia aerospace, o lo'o fa'atupula'ia le mana'omia mo masini ma mea faigaluega fa'atasi ai ma fa'amatalaga sa'o, maualuga le lelei ma fa'apalepale.O pa'u sa'o e sau i ituaiga 'ese'ese e tusa ai ma mana'oga, ma fa'aoga fa'ai'uga, e pei o pa'u polo, ta'avale ta'avale ma pa'u spherical, o nisi ia o ituaiga autu o pa'u sa'o.
O le lipoti lata mai o Lipoti ma Faʻamatalaga ua taʻua o le "Global Precision Bearing Market", lea e faʻatautaia se suʻesuʻega atoatoa i luga o le faʻatauga saʻo o maketi.O le suʻesuʻega na suʻesuʻeina le tele o maketi, tau ma sea i le 2027.
O le lipoti o loʻo aofia ai manatu faʻapitoa i le tulaga o maketi o loʻo i ai nei, faʻapea foʻi ma se auʻiliʻiliga o tulaga lata mai o maketi ma atinaʻe.O le vaeluaga lautele o le maketi faʻatauga saʻo e aofia ai ituaiga oloa eseese ma latou vaega faʻaoga.
E ala i suʻesuʻega lata mai, na fuafuaina ai e le tusitala le tupe maua, tau, faʻatau, gaosiga, fua faʻatupulaia, ma vaʻaiga maketi maketi o vaega taʻitasi maketi.O fa'amaumauga taua o maketi o lo'o tu'uina atu ile fa'asologa o fa'amaumauga e fesoasoani ai i le aufaitau ia malamalama i le fa'agaioiga o maketi autu.
E le gata i lea, na faia e le tusitala se suʻesuʻega auʻiliʻili o lenei tele o alamanuia, e taulaʻi atu i vaega autu o alamanuia o pisinisi tetele, e pei o le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu i fafo, fua o le gaosiga ma le faʻaaogaina, auala faʻatau, ma tagata faʻatau i itulagi tetele.
O le lipoti lata mai o se tasi o pepa sili ona lauiloa o suʻesuʻega maketi, e aofia ai le ogaoga o aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19 i luga o le maketi saʻo.
O le lipoti a le maketi na suʻesuʻeina ma le totoʻa le leaga tele na mafua mai i le faʻamaʻi i lenei nofoaga pisinisi.O le faʻamaʻi o le coronavirus ua matua aʻafia ai le faʻatulagaina o pisinisi o paʻu saʻo, ua avea ma faʻamataʻu i le atinaʻeina lautele o le tele o gaosiga ma tagata faʻatau i totonu o pisinisi.
Ina ia maua se kopi faʻataʻitaʻiga o le lipoti o le maketi o loʻo faʻamaonia, faʻamolemole asiasi www.reportsanddata.com/sample-…y-form/414
O le lipoti o se faʻataʻitaʻiga o le maketi o loʻo tuʻuina atu, e taulaʻi atu i vaega autu faʻaitulagi o le maketi.Ua vaevaeina le maketi i ni vaega autu faʻafanua, e aofia ai Amerika i Matu, Asia Pasefika, Europa, Latina Amerika, ma Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.
I lenei vaega o le lipoti, o le maketi faʻamoemoeina sea, tele maketi, saofaga o tupe maua, faʻatauga fesoʻotaʻiga, auala tufatufaina ma le tele o isi vaega o itulagi taʻitasi e iloiloina.
O le lalolagi sa'o fa'atauga maketi ua fa'atumauina le tele o kamupani, o lo'o taumafai e ausia le fa'atupulaia o maketi sili.O le lipoti o loʻo faʻatalanoaina atoatoa ai tulaga o maketi o nei kamupani, faʻatinoga ua tuanaʻi, faʻataʻitaʻiga o sapalai ma manaʻoga, fesoʻotaʻiga faʻatau, faʻasologa o gaosiga ma le faʻaaogaina, ma auala tufatufa.
O le mea lea, o le lipoti o loʻo faʻaalia ai auala faʻapisinisi lelei na faʻaaogaina e nei tagata fai maketi e faʻalautele ai a latou tulagavae maketi.
SKF, NSK, Schaeer Group, Nachi, The Timken Company, Mike Davies Bearings Ltd, ZYS Bearing, Nomo, AST Bearings, Barden USA, Collective Bearings.
Faafetai mo le faitauina o le matou lipoti.Lipoti e mafai ona fa'avasegaina e tusa ai ma mana'oga o tagata fa'atau.


Taimi meli: Iul-09-2021